Ženski boćarski turnir na Križišću osvojile domaće djevojke

Prvi ženski boćarski turnir u organizaciji Boćarskog kluba Križišće dana 13.07.2024. okupio je ukupno deset ekipa iz škola boćanja Čavle, Kastav, Škrljevo, Drenova i Križišće te seniorke iz boćarskih klubova Marinići, Drenova, Kastav, Škrljevo i Čavle.
Turnir je osvojila Škola boćanja Križišće u sastavu Paula Janjić, Ana Sobol, Tea Tomašević. Drugo mjesto pripalo je ekipi Marinići, treće Drenovi, a četvrto Kastvu.
U mlađim kategorijama najbolja koštadorka turnira je Sara Šokić (Drenova), a najbolja izbijačica Ema Jerčinović (Kastav).
U seniorskoj konkurenciji najbolja koštadorka je Ljerka Tomašević (Križišće), a najbolja izbijačica Milka Maričić (Marinići).

BK Križišće zahvaljuje na potpori Hrvatskom boćarskom savezu, Gradu Kraljevici, TZ Grada Kraljevice i hotelu Kraljevica. Turnir je otvorila direktorica TZ Grada Kraljevica Jelena Mateševac Skočilić, a vodio ga je trener Križišća Elvis Buškulić. Predsjednik BK Križišće Sanjin Juričić najavio je drugo izdanje te pozvao ekipa na boćarsko druženje i sljedeće godine.

Izvor: https://tunera.info/