Završnica Kupa europskih prvaka za juniore (U-18)

Ovaj vikend, 14. i 15. rujna 2024., u Jadranovu kraj Crikvenice održava se završnica Kupa europskih prvaka za juniore (U-18) u boćanju, pod organizacijom FEB (Federation Europeenne de Boules), Hrvatskog boćarskog saveza i BK "Sveti Jakov", a pokrovitelji su Grad Crikvenica i Turistička zajednica Grada Crikvenice. U natjecanju će sudjelovati četiri ekipe: Bocciofila La Perosina A.S.D. iz Italije, Sport Boules Aubens iz Francuske, Balinarsko društvo Kozlek iz Slovenije, te domaćini – dvostruki europski juniorski klupski prvaci, Boćarski klub Sveti Jakov-Jadranovo.

Ždrijeb će se održati u petak navečer, a prva utakmica započinje u subotu u 8:30 sati, a igra se po sistemu "svaki sa svakim. Drugo kolo slijedi u subotu u 17:00 sati, dok se treće kolo igra u nedjelju u 8:30 sati.

Za BK Sveti Jakov-Jadranovo nastupaju: Luka Tomić, Adrian Šipek, Petar Saftić, Luka Tus, Marcel Grbčić, Leon Brnić, Ema Maršanić i Ana Stančić (ŽBK Pula), sukladno pravilima natjecanja koja zahtijevaju prisutnost barem jedne mlade boćarice u svakoj ekipi. Ekipu će voditi Kristijan Šipek

LIVE STREAM