PH za mlađe kadete i kadetkinje (U-12) na Podvežici

PH za mlađe kadete i kadetkinje (U-12) na Podvežici

Ženski boćarski klub Drenova-Rijeka u suradnji s Boćarskim savezom Primorsko-goranske županije organizira prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje do 12 godina (U-12).

Prvenstvo se održava od 3. do 5. travnja u boćarskom centru Podvežica, a svečana ceremonija otvaranja prvenstva planirana je za srijedu, 3.travnja, s početkom u 15 sati. 

Natjecanje će okupiti mlade talente iz četiri županije te im pružiti priliku da pokažu svoje vještine i strast prema ovom tradicionalnom sportu.

Ukupno je prijavljeno 37 natjecatelja od toga:

-        iz Istarske županije i klubova Pazin, Ročko polje, Svetvinčenat i ŽE BK Pazin dolazi ukupno jedanaest (11) natjecatelja,

-        iz Splitsko-dalmatinske županije i kluba Komiža njih dvoje (2) natjecatelja,

-        iz Zadarske županije i klubova Bokanjac i Povljana tri (3) natjecatelja,

-        dok je iz P-G županije ukupno prijavljeno njih dvadeset i jedan (21) natjecatelj, od toga 9 boćarica i 12 boćara, koji dolaze iz sljedećih klubova: Čavle ŠB (8), Sv.Jakov-Jadranovo (1), Lovran (7), Gornji Kraj-Ladvić (4) i Vargon (1).

Svoje znanje i vještine odmjerit će kroz šest disciplina: pojedinačno kl., par kl., bližanje i izbijanje u krug te precizno, brzinsko i štafetno izbijanje. Sportska komisija HBS-a prilagodila je Propozicije natjecanja za njihov dobni uzrast, a koje možete preuzeti OVDJE.

Pozivamo sve članove, roditelje, ljubitelje boćanja i sportske entuzijaste da nam se pridruže i podrže naše mlade boćarice i boćare u njihovim sportskim nadmetanjima.

Očekujemo uzbudljivu i natjecateljsku atmosferu te vjerujemo da će ovo biti još jedno nezaboravno iskustvo za sve nas.

SATNICA NATJECANJA

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više