Nastup Hrvatske ženske reprezentacije na ABC četveroboju u Sloveniji

Nastup Hrvatske ženske reprezentacije na ABC četveroboju u Sloveniji

Slovenija je domaćin ABC četveroboja za žene koji se od 13.- 15.10.2023. održava u gradu Ajdovščina na boćarskim terenima BK Cesta.

Sudjeluju reprezentacije Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore. Izbornik Čedo Vukelić za ovu je prigodu pozvao je igračice iz BK Čavle ŠB - Iru Nimčević, Carrolinu Bajrić, Nikol Belasić te igračice iz ŽBK Pula – Nives Jelovicu, Riu Vojković i Emu Maršanić. Pomoćnik izborniku - vođa delegacije je Elvis Buškulić.

Igra se po sistemu "svako sa svakim", a susret se sastoji od sljedećih disciplina:

1. faza: 1 x par klasično i 1 x pojedinac kl.

2. faza: štafetno izbijanje

3. faza: 1x krug i 2 x precizno izbijanje

4. faza: brzinsko izbijanje

U petak je predviđen dolazak reprezentacija u 16.30 h,  treninzi svih reprezentacija i ždrijebanje. Subotu se igraju 1. i 2. kolo, a u nedjelju 3.kolo, dok je podjela pehara i medalja predviđena za 13.30 h.

Ovaj turnir poslužiti će je ujedno i kao uvid u formu naših reprezentativki za nadolazeći Svjetski mix kup koji se od 3.-5.11.2023. održava u Francuskoj u mjestu St.Vulbas te za Svjetsko prvenstvo (SP) za seniorke koje se od 7.-11.11.2023. također održava u Francuskoj u mjestu Rumilly. Na SP seniorke nastupaju u pet disciplina - pojedinačno kl., par kl., precizno, brzinsko i štafetno izbijanje te u još dvije miješane discipline (m+ž) - mix krug i mix štafeta.


1.kolo

HRVATSKA - SRBIJA

SLOVENIJA - CRNA GORA

2.kolo

SLOVENIJA - HRVATSKA

SRBIJA - CRNA GORA

3.kolo

SLOVENIJA - SRBIJA

CRNA GORA – HRVATSKA

Kompletna satnica i propozicije

 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više