Miće boćarice i boćari u akciji na Škrljevu

Miće boćarice i boćari u akciji na Škrljevu

Boćarski savez Primorsko-goranske županije, u suradnji sa Ženskim boćarskim klubom "Škrljevo", najavljuje 8. izdanje manifestacije pod nazivom „Miće boćarice i boćari u akciji". Ovaj događaj namijenjen je početnicima odnosno mlađim uzrasnim kategorijama do 15 godina (U-15) s područja Primorsko-goranske županije.

Manifestacija će se održati na terenima ŽBK "Škrljevo" u Škrljevu, 21. rujna 2024. godine, s početkom u 9 sati.

Očekuje se prisustvovanje preko 70 mladih polaznika iz škola boćanja: Čavle ŠB, Frankopan, Bribir, Križišće, Rijeka, Drenova-Rijeka, Kastav, Lovran, Marčelji, Sv.Rok-Klana i Škrljeva. Natjecanje će se odvijati u disciplinama precizno koštivanje i precizno izbijanje, prilagođenim uzrastu učesnika. Najboljim među najboljima biti će dodijeljeni prigodni pehari za najboljeg koštadora i najboljeg izbijača u različitim uzrasnim kategorijama, te pehar za najbolju ekipu.

U samu manifestaciju biti će po drugi put uključeni i roditelji te none i noniće, kako bismo dodatno obogatili ovaj događaj i omogućili svima da uživaju u danu ispunjenom sportom i druženjem.

Manifestacija je sufinancirana od strane Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, Hrvatskog boćarskog saveza te tvrtke Vio Žrnovnica, Crikvenica, Vinodol.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu i podrže mlade boćarice i boćare u njihovim prvim sportskim koracima te uživaju u ovom jedinstvenom događaju. 

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više