KUP natjecanje BS PGŽ

Boćarski savez PGŽ organizira KUP natjecanje koje će se igrati na razini Primorsko-goranske županije. U KUP natjecanju igra se disciplina četvorke.

Prijave se zaprimaju do 16.09.2024. Susreti bi se odigravali ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18 sati.

Prijaviti se možete uredu BS PGŽ putem e-maila: info@bocarski-savez-pgz.hr ili telefonski na broj: 095 913 7246 te povjerenicima županijskih i međuopćinskih liga BS PGŽ-e.

Svi susreti igraju se na vremensko ograničenje od 1 sat i 30. Ekipe mogu prijaviti najmanje četiri (4) igrača, odnosno najviše šest (6) igrača. Dozvoljene su dvije (2) zamjene tijekom jednog susreta. Igrač koji u jednom susretu bude zamijenjen nema više pravo ulaska u istom susretu bez obzira što je moguće napraviti dvije izmjene. U susretu ne postoji mogućnost neriješenog rezultata. U slučaju neriješenog rezultata nakon isteka regularnog vremena za igru, igra se dodatna butada s neponištivim balinom.

Sportska komisija BS PGŽ će nakon zaprimljenih prijava napraviti raspored odigravanja te obavijestiti sudionike e-mailom i objavom na službenim internet stranicama Saveza.

Pobjednik KUP-a BS PGŽ-e ostvaruje plasman na završnicu KUP-a Hrvatske koja će se održati 05. i 06. listopada 2024. godine u Vukovaru.