Dan sporta u Matuljima

Dan sporta u Matuljima

Posljednjeg rujanskog poslijepodneva matuljski amfiteatar preplavili su sportaši, članovi matuljskih sportskih udruga koje su u sklopu Dana sporta 2023. zainteresiranim posjetiteljima demonstrirali prednosti i ljepotu svojih disciplina.

Cilj ove manifestacije je na samom početku školske godine pokazati djeci mogućnosti bavljenja sportom, te ih potaknuti da za sebe odaberu neku od disciplina. S obzirom da su u mnogim sportovima natjecanja već započela okupilo se puno ljudi koji u dobroj atmosferi uživaju u sportu i druženju, rekao je Tin Juračić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Matulji koja je organizirala manifestaciju.

Tako se na manifestaciji predstavilo 18 sportskih udruga koje djeluju upravo na području općine, a prezentaciju boćanja odradila je škola boćanja „Matulji" predvođena licenciranim trenericama Nikol Belasić i Marinom Svetić uz asistenciju Deana Klarića, trenera BK Čavle ŠB.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više