Boćari Ledenica osvajači KUP-a P-G županije

BK LEDENICE -pobjednik KUP BS PGŽ 2024.

Boćari Ledenica osvajači KUP-a P-G županije

Boćarski klub Ledenice ovogodišnji je pobjednik KUP-a Primorsko-goranske županije, ostvarivši veliki uspjeh pobjedom u finalu nad ekipom Veprinac, koja je također bila jedno od iznenađenja ovogodišnjeg natjecanja. Ovim trijumfom Ledeničani su osigurali plasman na završnicu KUP-a Hrvatske, koja se održava u Vukovaru 5. i 6. listopada, uz sudjelovanje 16 ekipa.

Finalni dvoboj bio je napet do samoga kraja, a konačni rezultat glasio je 10:5 u korist Ledenica. Već nakon prva dva bacanja, ekipa Ledenica stekla je vodstvo od 5:1, koje je uspješno održavala do završetka susreta, čime je zasluženo došla i do konačne pobjede.

Čestitke idu i ekipi Veprinac, koja je do finala stigla velikim pobjedama nad favoritima. U drugom kolu, slavili su u dodatnom bacanju s neponištivim balinom protiv Podhuma, rezultatom 12:11. Na završnom danu KUP-a, u polufinalu su uvjerljivo svladali prošlogodišnje prvake, ekipu Krenovac, s rezultatom 13:2.

Ledenice su do finala došle pobjedom nad prošlogodišnjim viceprvacima, ekipom Grbci, rezultatom 8:6. Time su se pridružile klubovima Sv. Jakov-Jadranovo i Rijeka, koji će također predstavljati našu županiju na KUP-u Hrvatske u Vukovaru.

Medalje finalistima i pehar prvaku uručio je Nenad Juričić, član Sportske komisije Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije.

Kompletni rezultati KUP-a BS PGŽ 2024

Izvješće sa susreta završnice - POLUFINALE / FINALE

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više