BK Zagon prvak 1. županijske lige

BK Zagon prvak 1. županijske lige
Boćari Zagona maksimalno suvereno osvojili su naslov prvaka 1. županijske lige. Oni su u 18 igranih susreta ostvarili svih 18 pobjeda te prvom pratitelju na tablici pobjegli velikih 24 boda. Tako su boćari Zagona ponovili svoj uspjeh iz sezone 2020./2021. kada su također podignuli pehar namijenjen prvaku 1. županijske lige. Jedina razlika navedene i ovogodišnje sezone je u tome što su ovim uspjehom uspjeli ostvariti najveći uspjeh u povijesti kluba i plasirati se u državnu ligu, dok su u sezoni 2020./21. morali igrati kvalifikacije za viši rang, gdje su poraženi od ekipe Raše. Tako će BK Zagon dogodine zaigrati u 2. HBL Istra Primorje te im BS PGŽ želi dobru igru i lijepe rezultate.
 
Momčad Zagona predvosio je kapetan ekipe Nedeljko Jovanović, a njegovi suigrači su Ivan Mičetić, Damir Perušić, Sandro Klić, Igor Baričević, Marinko Baričević, Marin Jovanović, Dario Đeneš, Matija Valenčić, Braco Baričević, Filip Baričević, te alfa i omega ovog kluba, igrač i voditelj Milivoj Jovanović.
 
Pehar i medalje prvacima dodijelio je predsjednik Sportske komisije HBS-a i BS PGŽ, gosp. Dino Blečić.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više