32. izdanje međunarodnog juniorskog memorijala Veyret

32. izdanje međunarodnog juniorskog memorijala Veyret

Hrvatska juniorska reprezentacija, u kojoj su igrali Ivan Načinović (Vargon, Rijeka), Adrian Šipek i Luka Tus (Sveti Jakov, Jadranovo) te Manuel Peršić (Vodnjan), predvođena izbornikom Čedom Vukelićem i direktorom svih hrvatskih boćarskih reprezentacija Vjekoslavom Matetićem, zauzela je četvrto mjesto u konkurenciji osam momčadi na 32. memorijalu Gilbert Veyret u Francuskoj.

Riječ je o tradicionalnom juniorskom momčadskom turniru, na kojem su, uz Hrvatsku, sudjelovale i reprezentacije Francuske, Italije i Slovenije. Ove godine turnir je održan u Saint-Egreveu, predgrađu Grenoblea.

Hrvatska je na turniru u natjecanju po skupinama pobijedila selekciju francuske regije Auvergne-Rona-Alpe A, dok je izgubila od Italije i Francuske B, te je time zauzela drugo mjesto u skupini i izborila nastup u susretu za ukupno treće mjesto. Nažalost, u borbi za broncu od naših najboljih juniora bolja je bila Francuska A.

Turnir je osvojila Italija, koja je u finalu pobijedila Sloveniju.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više